Albumok

Minden albumom egyedi. Nem csak azért, mert ebben a műfajban képtelenség két egyforma alkotást létrehozni, hanem azért is, mert a megrendelő személyisége, egyénisége van benne az albumban. És ez a nehéz, egyben gyönyörű is benne: meglátni a másikat, úgy igazán.

Egy fotósorozat, egy levelezés, cd-k, rajzok, portfolióképek... bármiből készülhet album. Adhatod ajándékba a kedvesnek; emlékeket őrizhetsz benne egy szép nyaralásról, az esküvődről; gyermeked kedves pillanatait örökítheted meg, vagy azt, hogyan vártad őt. Visszatekinthetsz a múltba nagyszüleid régi, kopott fotói által; megmutathatod magadat vagy munkáidat a világnak egy exkluzív portfolióban. Ha magad szeretnéd beragasztani a kész albumba a képeidet, erre is van lehetőség: álmodd meg a borítót, a lapok színét, a terjedelmet - elkészítem neked. Soroljam még? Az albumkészítés végtelen lehetőségeket rejt.

És ami igazán fontos a személyessé tételhez: írj, mesélj! Adj címet az oldalaknak, írd mellé, ki van a képeken, mikor és hol készültek, hogy a későbbi nézegetések alkalmával újra felidézhesd az élményeidet! Kerülhet az oldalakra dalszöveg, vagy akár rejts el az albumban cd-t a kedvenc dalaiddal... Babaváró albumodnál az első ultrahangképtől a hajtincsig, nyaralós album esetén a belépő- vagy repülőjegyektől a személyes kis emléktárgyakig bármit beleteszek.

Az első megbeszélés során mondd el, hogy Te mit szeretnél kihozni a készülő albumodból. Hozd el a képeket, leveleket, tárgyakat, amelyeket bele szeretnél tenni. Mesélj, hogy megismerjelek egy kicsit, hogy igazán Rólad szólhasson a készülő album.

Mennyi idő alatt készül el? Kb. 1 hónappal előtte megrendelve egészen nagy, különleges albumot csinálok neked. Egy kisebb albumnál is minimum két hétre mindenképpen szükségem van, hiszen a megbeszélés, az anyagbeszerzés és a fényképek esetleges retusálása is időt igényel. A teljesítés határideje természetesen attól függ, mennyi megrendelésem van, így pl. karácsony előtt vagy esküvői szezonban érdemes kicsit hamarabb rendelni!

Mekkora legyen? Amekkorát csak szeretnél! Többféle technikával dolgozom, kötni, fűzni és ragasztani is lehet az albumot, így tetszőleges méretben készíthetem el. Kisebb terjedelmű albumokhoz a karikával összefűzött megoldást javaslom. Hibrid megoldásként kötött gerinccel és egyedileg készült papírborítóval is rendelheted, és népszerű a bújtatott karikás, mappaszerű albumforma is. Kötött albumodat összefűzhetjük zsinórral vagy szalagokkal, de akár láthatatlanul, belső albumcsavarral is.

Az albumok nevére kattintva elolvashatod a történetüket és megnézheted őket közelebbről!

Interaktív esküvői minialbum

Barátság - mágneszáras minialbum
Lánybúcsús album -videóval!


Esküvői mini különleges színekben - kötött albumNagyszülőknek - bújtatott karikás mappaalbum

Glamour-album - kötött album

A Viola - karikás minialbum

Andy Vajna - kötött album

Love Book Andy Vajnának - Gerinckötött album papírborítással

Két fényképalbum - kötött albumok

Szerelmeslevél-album - bújtatott karikás mappaalbum
Album kötött gerinccel és egyedi papírborítóval


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése