Bemutatkozás

Puskás Emese vagyok. Fényképalbumok, esküvői meghívók, és egyéb, scrapbook-technikával készült egyedi és személyes ajándékok készítésével foglalkozom.

Kezdetben a saját örömömre alkottam, sokféle technikát kipróbáltam. Aztán amikor először felkértek egy esküvői meghívó elkészítésére, "elkapott a gépszíj"... Rájöttem, milyen nagy öröm az, amikor többszöri újratervezés után egyszer csak felcsillant az ifjú pár szeme, és azt mondták: EZ AZ! Attól fogva tudatosan kerestem, mi az, amivel ezt újra és újra ki tudom váltani a megrendelőimből. Elkezdtem figyelni a személyiségüket, igyekeztem olyan színeket, formákat kitalálni, amelyek a legjobban illettek hozzájuk, és valóban teljesen egyediek. A visszajelzések pedig azt mutatták, sikerült ráéreznem a lényegre.

Az albumok elkészítésekor még nagyobb volt a felelősség, hiszen egy élet fotóit, nagyon fontos pillanatokat, személyes élményeket bíztak rám a megrendelőim. Bizalommal fordultak hozzám és örömmel távoztak, majd gyakran újra megkerestek, sokukkal azóta is jó kapcsolatban vagyok. Ekkor döntöttem úgy, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, mert ez okozza nekem a legnagyobb örömöt.

És hogy miért a Szívtől Szívig nevet választottam? Hiszek abban, hogy ezek az ajándékok, az albumok, az esküvői kellékek ki tudják fejezni az ajándékozó, az ifjú pár személyiségét, és aki kézbe fogja majd, érzi benne a szeretetet. Kicsit benne vagyok én is, hiszen tudásom legjavával alkotok Neked, Nektek, Önöknek. Több ez tehát, mint egy boltban vásárolt meghívó, fényképalbum vagy bármilyen más ajándék, hiszen megérint, szívhez szól...

...és ha ez sikerül, nem dolgoztam hiába.