Képeslapok

Képeslapot küldeni jó! Tudom, le lehet tudni az egész macerát egy e-maillel, vagy lehet küldeni sms-t, de az aztán a legtöbbször úgyis üldögél egy ideig a postafiókban vagy a bejövő üzenetek közt és aztán feledésbe merül. De az igazi képeslap, az más...

Ki lehet tenni a polcra. Meg lehet tapintani, nézegetni, újra meg újra, lehet karácsonyi (húsvéti, szülinapi) képeslap-kiállítást rendezni a lakásban, és lehet vele (akár csak magunkban is) büszkélkedni, hogy idén mennyi kedves ismerős volt, aki nem sajnálta a fáradságot, elment a postára, nagy gonddal kiválasztotta, megcímezte, feladta.

Hát még ha egy kézműves, egyedi lapról van szó!

Ilyeneket is készítek, nézz körül nálam! A képeslapok árai 500-1000 Ft között vannak, függően a funkciótól és a formától. Szívesen csinálok egyedi megrendelésre pénzátadó képeslapot esküvőre, ballagásra, gyermekszületésre. Többdarabos képeslapkollekcióval készülök majd az ünnepekre.

A képek alatti címre kattintva nagyban, közelebbről is megnézheted őket a hozzájuk kapcsolódó blogbejegyzésben. Ha rendelni szeretnél, azt a szivtolszivig@gmail.com címre várom.
Tavaszi virágos képeslapok

Kis Rongyos kollekció kékben

Kis Rongyos kollekció pirosban