Esküvő

Esküvőre keresel meghívót, vendégkönyvet, ültetőkártyát, fotóalbumot? Van egy saját elképzelésed és SEHOL nem lehet még csak hasonlót sem kapni? Akkor itt jó helyen jársz!

Álmodd meg az esküvődet, és én elkészítek hozzá bármit, ami papírból elkészíthető. Tudom, tudom, egyszerűbb készen venni valamit gyorsan, talán olcsóbb is, de hát esküvője jó esetben csak egyszer van az embernek - akkor hadd legyen minden apróság emlékezetes. Vendégként pedig személyre szóló, menő ajándékkal szerezhetsz örömet a szokásos kávéfőző vagy étkészlet helyett.

Mivel az anyagok, a dizájn és a mennyiség függvénye az ár, ezért azt előzetes egyeztetés alapján kalkulálom ki. 600 Ft-tól kezdődően készítem a képeslapokat, 350 Ft-tól az ültetőkártyákat, de igény szerint köszönőajándék-dobozkát, asztali dekorációt is tudok vállalni, ha a terved megvan, csak a kivitelezést bíznád másra. Az esküvői albumok ára a következő:

15x15 cm: 1500 Ft/oldal
20x20 cm: 2000 Ft/oldal
Ehhez jön hozzá a borító, a fotók előhívása, retusálása, illetve a különleges igények, kérések. Egyéni méretek megbeszélés szerint.

FONTOS!!!

A mennyiségtől függően pár hétre előre jelezd az igényedet, mert bizonyos anyagokat, virágokat nagyobb mennyiségben nekem is rendelni kell. Megrendeléseddel és kérdésekkel a szivtolszivig@gmail.com címen kereshetsz!

A képek alatti linkek arra a bejegyzésre kalauzolnak el, ahol bővebb leírást is találsz a munkáimról.

Esküvőre fel! Szép napot kívánok!

Mesi

Hófehér esküvői album

Esküvői minialbum selyemborítással

Kincsesláda formájú esküvői meghívó

Elegáns esküvői meghívó


Különleges esküvői minialbum


Lánybúcsús album