2013. november 9., szombat

Lánybúcsús album

Egy barátnőm lánybúcsújára azt találta ki a társaság, hogy legyen egy napló, amibe a menyasszony beleírhatja és képekkel is illusztrálhatja a nevezetes eseményt. Naná, hogy magamra vállaltam az elkészítését! Az eredmény itt látható, kb. 35 kép fér bele, és emellett rengeteg hely van írni is.


17x13x6 cm, ami elsőre kicsikének tűnik, de kézben tartva még jó kis súlya is van, hiszen rengeteg papírt használtam fel hozzá. Keményfedeles, speciális kötési módszerrel készült.


Érdekessége az, hogy rendkívül interaktív. Minden oldalon kihúzható, felhajtható fülek, címkék vannak.


A mintás papírok kevés díszítést kívánnak, és szerintem szépia vagy fekete-fehér képek illenek bele. De ezt majd eldönti a menyasszony - illetve azóta már asszonyka... :)



Régies papírok és tarkabarka virágok némi pezsgőarany színnel és csipkével megbolondítva. Elsőre kaotikusan hangzik, valójában fura, de mégis harmonikus és nagyon egyedi.


Itt látható a struktúrája, a sok-sok réteg. Ám igazán csak a következő videón látszik, hogyan is épül fel. 

 

 Szeretnél Te is egy ilyet? Vagy egy hasonlót más színekkel, esetleg modern stílusút vagy karácsonyit? Rendelhető is, fotókkal vagy anélkül, kb. 2-3 hetes határidővel tudom vállalni. A színvilág és stílus meghatározása, valamint a kommentárok megírása a Te dolgod, vagy ha ajándékba készül, akkor természetesen az ünnepelté. Ha szükséges, retusálom is a képeket, ekkor digitális formátumban, a megrendelés leadásakor küldd el nekem őket. Szép napot kívánok!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése