2013. január 30., szerda

Csajos notesz minden alkalomra

Mindig jól jön, ha az embernek van kis füzete, notesze, titkos naplója, amelybe bármit bele lehet írni. Nekem legalábbis van, több is. És fontos, nagyon fontos, hogy ez a füzetke jól is nézzen ki, hogy szívesen nyissam ki, kedvvel írjam tele a lapjait.

Tudsz valakit, aki éppen ilyenre vágyik? Vagy esetleg te magad vennéd hasznát? Mivel töltenéd meg? Titkokkal? Rajzokkal és vázlatokkal? A fontos elintéznivalókkal? Vagy csak legyen mindig ott veled, hogy ha eszedbe jut egy világmegváltó ötlet, olvasol egy szép idézetet vagy látsz egy jó weboldalt, akkor ezek ne merüljenek másnapra a feledés homályába?

Péter ilyen megfontolásból készíttette ezt a csini jegyzetfüzetet a barátnőjének, Zsófinak.



Zsófi vagány lány, emellett persze romantikus is, a finom színeket kedveli és fontos szerepet játszik az életében az idő, mint tényező és motívum. Ezért szerepel a stencilezett óralap a füzeten, és a farmeres modern lány, melyek szépen megférnek egymás mellett.


Február 3-án két olvasóm nyerhet egy-egy ilyen füzetet, személyre szabott kivitelben, A5-ös méretben, csíkos, kockás vagy sima lapokkal. A játék leírása ITT található. Ha nincs Facebook-profilod, a szivtolszivig@gmail.com címen jelezd, hogy játszani szeretnél. Ja, és hagyj egy  megjegyzést a post alatt, melyben írd le azt is, milyennek képzeled el a saját noteszedet, ha te nyered meg. Február 3-án délig várom a kívánságaitokat!

Sőt, hamarosan újabb csajos jegyzetfüzetek felbukkanása várható, amelyek rendelhetőek lesznek!

Sok szerencsét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése