2012. április 11., szerda

Scrapbook falióra

Ezt az órát magamnak csináltam. Fontos dologra emlékeztet: az idő repül, nem áll meg soha. Ezért mindig előre kell nézni, menni tovább, tanulni a múlt hibáiból és magunk mögött hagyni azokat.


Ajándékba adhatod valakinek, akit szeretsz, de akár magadnak is rendelhetsz egy ilyet. Alkalom és téma mindig van: egy jól sikerült búcsúbuli... egy új időszámítás kezdete (új lakás, új munkahely, új élet)... egy fontos gondolat, amire emlékeztetni kell magadat vagy a megajándékozottat... hiszen az órára mindig rápillantunk, napjában többször.

Itt láthatók a finomabb részletek. Azért scrapbook-óra, mert az albumkészítéshez használt alapanyagokkal dolgoztam: speciális papírokkal, fotóval, papír-és selyemvirágokkal, kartonból kivágott indákkal, pillangóval, madárral. Úgy készítettem el, mintha egy album oldala lenne.


Az órát négyzetes vagy kör formájú számlappal tudom elkészíteni. Kérhetsz rá 12 számjegyet, vagy csak négy fő számot. De ha mással szeretnéd helyettesíteni a számokat (akár gombokkal, strasszal, terméssel, vagy bármi mással), az is megoldható. A színvilága igazodjon a szobádhoz, lakásodhoz, vagy a megajándékozott egyéniségéhez. Egy vagy több fotóval, tetszőleges stílusban, bárhogyan elkészítem, ahogy csak megálmodod! Tervezz rá feliratot, írj rá egy idézetet, adj neki jelentést, értelmet! Legyen igazán személyes, hiszen szívből adod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése