2014. november 14., péntek

Öcsémék esküvői albuma

Nemrég nagy esemény volt a családunkban: Öcsém feleségül vette szép barátnőjét, Erikát. Az természetesen nem volt kérdéses, hogy mit adok nászajándékul. Mint utóbb megtudtam, tőlem nem is számítottak másra, szóval csak az okozhatott meglepetést, hogy milyenre készítem. A visszajelzésekből és abból, hogy 3 héten belül beletették a fényképeiket, úgy érzem, sikerült maradandót alkotnom.

Az album selyemmel van bevonva, puha párnás a borítója. Mérete kb. 16x16x7 cm.


Összesen 6 lapból áll, de mivel nagyon interaktív, 52 kép fér bele. Teresa Collins gyönyörű papírjait használtam fel, a Save The Date kollekció darabjait. Kiegészítők: Scrapfellow chipboardok, IAmRoses virágok, néhány Rayheres szív alakú és sima fehér miltonkapocs, és félgyöngyök, némi szalag és csipke a borítóra. Ennyi. Több nem is kellett hozzá, csak sok-sok szeretet. Néhány közelebbi kép a borítóról és az album felépítéséről:



Az oldalpároknál arra törekedtem, hogy ne ismétlődjön sem a minta, sem a technikai megoldás, azaz minden oldal máshogy nyíljon-csukódjon.


Minden oldal egy boríték is egyben, felülre vagy oldalra kihúzható további lapot rejt. Sok zsebet tettem bele, amelybe kommentkártyák és fotóalátétek kerültek. Az album első-belső borítóján helyet kaptak azok a kézzel írott kártyák, melyeket a meghívottak töltöttek ki a lagzin, és az esküvői DVD is elfér a hátsó-belső borítón.


Sok hely van jegyzetelni az ifjú párnak is. A megismerkedés hogyanja-mikéntje, fontos dátumok, az első csók, az esküvőn viselt kölcsön-kék-régi-új ruhák, a saját benyomások, gondolatok is bekerülnek az albumba.


Bár minden albumomra ezt mondom, de azt hiszem, ez most TÉNYLEG a legkedvesebb nekem. És remélem, Erikának és Balázsnak is!

Ugyanilyet nem, de hasonlót bármilyen témában megrendelésre is nagyon szívesen csinálok!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, jó lenne megtapogatni, felfedezni az egész albumot! Biztos, hogy nagy örömöt szereztél vele! :-)

    VálaszTörlés